Моци се извини: Надявам се да бъда разбран
Моци се извини: Надявам се да бъда разбран / netinfo

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци се извини за поведението си по време на мача с Литекс, загубен от шампионите с 0:1. Бранителят коментира, че се надява на снизходително отношение и добави, че би желал да бъде разбран от феновете за действията си.

Както е известно, защитник номер 1 на България за 2014-а година бе изгонен през първата част на мача с ловчанлии с втори жълт картон, след като реагира остро на едно съдийско отсъждане. При напускането си на терена Моци буйстваше, показа неприлични жестове, и дори преди прибирането си в тунела продължаваше да протестира.

„Искам да поднеса своите най-искрени извинения на съотборниците ми в Лудогорец, феновете на тима и футболна България за стореното от мен в края на първото полувреме на мача срещу Литекс“, сподели Моци пред клубния сайт.

„Нищо не оправдава действията ми, заради които Лудогорец игра почти цяло полувреме с човек по-малко. Съжалявам, че изпуснах нервите си след червения картон и извърших действия, непривични за мен. Надявам се да бъда разбран правилно и постъпката ми в Ловеч да бъде приета със снизхождение от феновете в България, на които специално аз дължа много. Готов съм да приема санкциите, които ще ми бъдат наложени от БФС и ръководството на клуба“, завърши Моци.