Който не спечели Оскар, си тръгва с инжекция за оргазъм
Който не спечели Оскар, си тръгва с инжекция за оргазъм / Guliver/Getty Images

Знаменитостите, номинирани за Оскар в актьорските и режисьорската категории, които се разминат със заветната статуетка, няма да си тръгнат от церемонията с празни ръце. По традиция те ще получат подаръчни кошници от лосанджелиската фирма "Distinctive Assets", която ги раздава независимо от Академията за кинематографично изкуство и наука.

Ето кои са претендентите за тазгодишните награди Оскар

Тази година обаче манията "Петдесет нюанса сиво" явно не е подминала и най-бляскавото шоу в развлекателния бизнес - сред подаръците в традиционните кошници има инжекция за оргазъм, пише в. "Дейли експрес".

Процедурата O-Shot, известна още като инжекция за оргазъм, обещава "вагинално подмладяване". Според сайта на компанията, която я предлага, нехирургическата процедура използва извлечени от кръв фактори на растежа за подмладяване на вагината - облекчение за жени, страдащи от незадържане на урина и сексуални проблеми. Интервенцията се състои във взимането на кръв от други части на тялото, извличането на фактори на растежа и инжектирането им в дамските интимни части.

Това не е първата нестандартна процедура, предлагана в подаръчните кошници. Миналата година номинираните получиха хапчета за отслабване и роботизирана система за присаждане на коса.

През 2012 г. на претендентите, които не спечелиха Оскар-и, беше предложена възможността да се подложат на неинвазивно отстраняване на мазнините.

Освен инжекция за оргазъм, сред подаръците в тазгодишните кошници за разминалите се престижното отличие номинирани актьори и режисьори има луксозна почивка в Тоскана, изработена по поръчка сребърна огърлица и вибратор.

И в стила на "50 нюанса сиво" сравни цените на еротични костюми и аксесоари

Източник: БТА