Джей Ло: Винаги съм се чувствала секси, защо ми е дубльор за секс сцените?
Джей Ло: Винаги съм се чувствала секси, защо ми е дубльор за секс сцените? / Guliver/Getty Images

Дженифър Лопес сподели, че никога не би се възползвала от дубльор за филмовите секс сцени.

"Струва ми се, че винаги съм се чувствала секси, но сега се чувствам особено секси", откровеничи холивудската знаменитост в интервю за британското списание "Мирър", в което разкрива някои малко известни детайли за живота си.

"Всички са много нервни, когато става въпрос за подобни сцени, а всъщност просто трябва да успееш да намериш границата. През годините много пъти съм снимала подобни сцени, появите ли се в над 30 филма, те са неизбежни", разказва Дженифър и уточнява, че никога не би се възползвала от дубльор. Струва ми се, че винаги съм се чувствала секси, но сега се чувствам особено секси", подчертава холивудската знаменитост.

Тя разкри, че децата й, близнаците Макс и Ема, все още не знаят с какво се занимава майка им. "Те знаят, че работя много, но не знаят точно с какво се занимавам. Знаят, че тази работа плаща всички необходими сметки. Аз съм израснала в бедно семейство и знаех, че трябва много и упорито да работя. С тях не е така, но аз ги уча да са хуманни, щастливи, обяснявам им какво означава да си нещастен, да обръщат внимание на хората, които ги заобикалят, уча ги да са отговорни", споделя прочутата актриса и певица.

"Аз наистина много работя. Но с годините се научих да внимавам и да се грижа за себе си. Много по-лесно е да кажеш някому по отношение на работата "не" вместо "да". И това ми помага да съм щастлив човек, не само заради себе си, но и за близнаците", разказва 45-годишната самотна майка.

Източник: БГНЕС