Американска пасторка проповядва с голи гърди
Американска пасторка проповядва с голи гърди / Thinkstock/Getty Images

Чернокожата пасторка Латаша Иманюъл предизвика смут в християнските общности, след като започна да проповядва с голи гърди, пише в. "Дейли мирър".

Неконвенционалната божия служителка държи проповедите си в град Файетвил, щата Северна Каролина. В тях Латаша препоръчва на вярващите да се държат по християнски мило със семействата си, с приятели и непознати. Но по време на филмираните й проповеди, паството й често се разсейва от разголените й гърди, от които се виждат зърната й. Ала Латаша Иманюъл не отдава значение на този факт.

Всеки път пасторката завършва проповедите с наставлението "Нека да бъдем по-съзнателни относно това, което казваме и мислим. Амин!". На критиците си Латаша отговаря - "Аз съм неконвенционален проповедник, за когото най-важно е Божието слово".

Нестандартната дама е кръстила проповедите си "Евангелията от пилона на стриптийзьорката". В Туитър се появиха критики относно методите на пасторката. Други потребители пък не са толкова шокирани и отбелязаха, че зрелите хора би трябвало да се фокусират повече върху посланията на Латаша, отколкото върху гърдите й.

Източник: БТА