Втори концерт събра дарения за малкия Йоан
Втори концерт събра дарения за малкия Йоан / Община Враца

Благотворителен концерт под мотото „Искрица надежда за малкия Йоан” се проведе в концертната зала на Община Враца. Събитието бе организирано от учениците от 11 „г” клас на ПМГ „Акад. Иван Ценов”, за да помогнат на родителите на момчето да го придружат, да останат с него при предстоящата операция в чужбина и по време на възстановителния следоперативен период.

Втори концерт събра дарения за малкия Йоан
netinfo

Много врачани дойдоха, за да подкрепят добрата инициатива. С изпълнения участваха танцов състав „Хемус” към Община Враца, танцов клуб с хореограф Николай Нанков от СОУ „Отец Паисии”, трио „Магия” – гр. Мездра, театрална група „ТЕМП”, ансамбъл „Мездра” и много други. Специален гост на концерта бе Венцислав Кътов – четвърт-финалист в „Гласът на България”.

Втори концерт събра дарения за малкия Йоан
netinfo

„Горд съм, че поехте инициатива за толкова благородна кауза и успяхте със свои усилия да осъществите този концерт.  Това ми дава увереност, че нашия град има бъдеще.  Знайте, че Община Враца безрезервно ви подкрепя в добрите дела” – каза в поздрава си към децата зам.-кметът на Враца инж. Николай Йорданов. Събраната сума от общинските служители вчера бе внесена в дарителската банкова сметка.

 

Благотворителната проява протече с подкрепата и на частни фирми от града. Сашо Александров осигури озвучаването и осветлението в залата.  Събраната сума от билети от концерта и даренията ще бъде предадена на родителите на 2-годишния Йоан.

Втори концерт събра дарения за малкия Йоан
netinfo