Проект за ъндърграунд онлайн радио спечели награда в Ятото
Проект за ъндърграунд онлайн радио спечели награда в Ятото / netinfo

Владо Игнатов взе 1000 лева за развитието на проекта си "I Hate Mondays Radio''

Владимир Игнатов, създател на проекта "I Hate Mondays Radio" (IHRM) е един от победителите при проектите в българската социална мрежа Ятото (www.yatoto.com). Проектът за ъндърграунд радио се нареди сред най-подкрепяните в платформата през миналия месец, като именно зад него стотици потребители на сайта. Спечелените 1 000 лева в Ятото, Владо ще използва за развитието на I Hate Mondays Radio.

Платформата застава зад добрите идеи, като предоставя по 1000 лева за осъществяването на най-харесваните проекти, създадени от потребители на сайта.

„Определено има място за младите хора в Ятото", заявява Владо Игнатов. „Всеки проект, който е смислен, има реален шанс да спечели финансиране в платформата", допълва създателят на IHRM .

Повече за Владо, неговата любов към музиката и животните, както и за проекта му "I Hate Mondays Radio", можете да разберете от видеото, която Ятото направи за него:

Ятото е българската социална мрежа от ново поколение, която генерира приходи от социално-отговорни рекламодатели и ги разпределя обратно към обществото, под формата на награди за потребителите, техните каузи и идеи. До момента десет проекта в Ятото са получили награди от по 1 000 лева за реализирането си.

Участващите проекти могат да са по теми като дизайн, технологии, фотография, видео, игри, сцена, танци, музика, рисуване, храна, здраве, образование, природа или друго. Всички победители в Ятото до момента могат да бъдат намерени тук. Участието в Ятото е напълно безплатно, а наградите се осигуряват от социално отговорните рекламодатели на платформата.