Майли Сайръс разголи бюст на плажа
Майли Сайръс разголи бюст на плажа / снимка: Guliver/Getty Images

През последните години Майли Сайръс доказа, че свенливостта й е чужда, което се видя и при нейното появяване на плажа с гаджето й Патрик Шварценегер, констатира в. "Дейли мейл". 22-годишната звезда се хояви на плаж на Хавайските острови само с оскъдни сини бикини, които даваха пълна възможност на околните да огледат тялото й.

Полуголата поява на певицата дойде, след като в списание V Magazine се появи най-провокативната й фотосесия, направена зад кулисите по време на турне от Чейн Томас. През 2013 г. усилено вървеше клюката, че двамата се отдават на страстни ласки помежду си.

Майли излиза със сина на Арнолд Шварценегер - 21-годишния Патрик, от три месеца. Майли и Патрик се отдават на изпълнени с удоволствие пътувания през краткото време, откакто споделят всекидневието си. Посрещнаха Нова година в Лас Вегас, а преди това се развихриха в Маями. Във Флорида освен участие в ред умопомрачителни купони, двойката намери време да посети и стрийптийз клуб заедно с друга светска лъвица Парис Хилтън.

Поп звездата може да бъде видяна на видеозапис, с който се сдоби списанието TMZ, на който Майли показва изключително умели еротични танцови умения на фона на професионални танцьорки. Междувременно очарованият Патрик пъха пари в оскъдните панталонки на гаджето си, което ги приема с удоволствие.

Източник: БГНЕС