Пловдивски културен институт отваря врати
Пловдивски културен институт отваря врати / netinfo

Пловдивски културен институт отваря врати през февруари. Това е  място, което ще предостави нови възможности за развитие на проекти в сферата на културата, изкуствата, фолклора и спорта. Основна задача е подпомагане работата на професионални и любители музиканти, артисти, танцьори, художници и др.

Създателите на института ще акцентират на работата с децата и предоставянето на различни възможности за развитие чрез увлекателни форми, истинско внимание и индивидуален подход.

Поканени са  избрани специалисти, които да споделят своите знания, опит, умения и харизма, за да мотивират повече хора да  направят своите решителни крачки към по-добро здраве, отлично настроение и пълноценна почивка.

Амбициозният проект се  реализира с подкрепата на Фондация "Пловдивски културен институт" по идея на Пламен Колев - дългогодишен оперен артист-солист, като дете основател на хора на Пловдивските момчета.

Сградата на Пловдивския културен институт се намира в сърцето на града и е проектирана за културен дом. Разполага с 6 зали и съблекални. Помещеннията са приспособени за различни, културни, спортни, образователни и развлекателни занимания.