Атака против приватизация на Чифте баня
Атака против приватизация на Чифте баня / Дарик- Кюстендил,архив

Против продажбата чрез приватизация на Чифте баня и сградата на фризьорския салон срещу нея, се обявяват чрез Декларация до кмета на община Кюстендил, от общинската организация на ПП "Атака". В нея се казва:
"Във връзка с Решение №948 от 29.12.2014 г. на Общински Съвет град Кюстендил, с което изважда от капитала на „Хигия" ЕООД имотите „Чифте баня" и фризьорски салон при „Чифте баня" и обявява споменатите имоти за общинска частна собственост, предоставяйки ги за стопанисване на Община Кюстендил, ние от политическа партия „АТАКА" твърдо възразяваме и сме против възложената на Кмета на Община Кюстендил подготовка на докладна за приемане на решение за продажба на двата имота по реда на Закона за приватизация и следприватизационен контрол".
От "Атака"- Кюстендил изразяват готовност за протестни действия и събиране на подписка в защита на един от "символите на града, ако не се спре унищожаването му".
"Кюстендил и кюстендилци изгубиха и заводи, и хотели, и всякаква друга собственост, сега следва нова и може би последна вълна разпродажби с особено „добри" намерения", коментира председателят на общинската организация на партията Владислав Лехчански.