Най-удобното място да паркираш в Габрово - 3 (СНИМКИ)
Най-удобното място да паркираш в Габрово - 3 (СНИМКИ) / Dariknews.bg

Сякаш тече някакво състезание къде е "най-удобното" място да паркираш в Габрово. В началото на седмицата кола с търновска регистрация избра пешеходната пътека на моста до драматичен театър "Рачо Стоянов".

Днес няколко последователи на "болярина" буквално се бяха наблъскали един до друг, само и само да са близо до тази толкова желана от водачите на МПС-та пешеходна пътека.

След излизането на статията със снимките в Dariknews.bg читателка на сайта изпрати на електронната поща своя снимка, от която се вижда, че двама шофьори са си харесали за "най-добро място за паркиране" не пешеходната пътека на моста до драматичен театър "Рачо Стоянов" в Габрово, а градинката на площад "Първи май". Когато, обаче, прочете, че името й е цитирано в статията тя поиска с друг e-mail да бъде заличена, тъй като има своите притеснения.

Промяната е във всеки от нас, дали ще е бавна и мъчителна или с по-ускорени темпове, избираме ние.

Защо пък да не започнем като просто спрем да паркираме върху пешеходна пъкета в центъра на Габрово на няма и метър от знак показващ, че на това място пешеходци пресичат пътното платно?