Любов и сълзи на крачка от финала на Big Brother All Stars
Любов и сълзи на крачка от финала на Big Brother All Stars / Нова тв

Тази вечер един съквартирант ще напусне Къщата на Big Brother All Stars, само седмица преди финала. За зрителския вот се борят Емил Каменов, Калина Паскалева, Петя Буюклиева, Пламена и Тодор Славков. Докато едни съквартиранти се вълнуват от това дали ще останат и дали са интересни на зрителите, други се разтърсени от чувства и заплетени взаимоотношения.

В петък вечер в студиото на „Голямата уста" съпругата на Ники Китаеца Виолета открито обяви Калина за „инициатор" и „виновник" за флирта със съпруга й. Бившата певица свали всякаква вина от своя любим и прехвърли цялата отговорност върху изкусителката. Big Brother и Венета Райкова съдействаха за изясняване на ситуацията и Калина беше извикана в изповедалнята за разговор с Виолета.

Заради тази ситуация зрителите на Нова телевизия видяха сълзи в очите на Калина още при първите искри между нея и Китаеца. Младата дама се разстрои, защото искрено желае да се разграничи от образа на изкусителка и не иска зрителите отново да я възприемат като фатална жена и разбивачка на семейства.

В живото предаване тази вечер ще видим каква беше реакцията на Калина, когато напусна изповедалнята след разговора с Виолета. Ники ще започне да я успокоява и ще намекне за нещо в отношенията със съпругата му, което не иска да назовава пред камерите.

В сянката на драмата между Калина и Ники ще остане една недоразказана история. Емил и Пламена са буквално неразделни в Къщата - те се карат, обиждат, но не могат без компанията си и постоянно се търсят. Тази вечер ще проследим отношенията между двамата, а дали те са само приятелски или могат да прераснат в нещо повече, предстои да разберем.

Любов и сълзи на крачка от финала на Big Brother All Stars
netinfo
Жените в Къщата стават все по-нетолерантни към Петя Буюклиева. Тя обаче никога не дава повод за пряк конфликт, а когато такъв се зароди умело избягва конфронтация. Катето е един от най-търпеливите хора в Къщата, но довечера ще видим как и нейното търпение се изчерпва и моли Петя да не мисли на глас, защото „единственото нещо, което чува в тази Къща, е гласът й".

Кой ще отпадне на крачка от полуфинала и кой ще спечели билет за него? Каква награда ще получи победителят и какви ще са реакциите на съквартирантите ще разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия.

Гледайте всички епизоди на БИГ Brother All Stars в Nova Play

Гледайте най-интересните видеа от БИГ Brother All Stars във Vbox7

24 часа новини и ексклузивни видеа за БИГ Brother All Stars гледайте в сайта на предаването