Първият трейлър на новия „Терминатор взриви интернет (ВИДЕО)
Първият трейлър на новия „Терминатор взриви интернет (ВИДЕО) / screenshot/vbox7.com

Кинокомпания "Парамаунт пикчърс" пусна първия трейлър на филма "Терминатор: Генезис", чиято премиера е планирана за юли 2015 година, предаде Варайъти.

По време на 2,5-минутния трейлър са показани новият "злодей", с когото ще се бори главният герой, мащабни специални ефекти, а също Терминатора в изпълнението на Арнолд Шварценегер.

Само за ден от качването на трейлъра в YouTube той е бил видян над 1,5 милиона пъти. В лентата "Терминатор: Генезис", чийто режисьор е Алън Тейлър, участва още британският актьор Мат Смит. Зрителите ще видят също актрисата от сериала "Игра на тронове" Емилия Кларк, която играе Сара Конър, и Джейсън Кларк, който пресъздава образа на Джон Конър.

Трите ленти от стартиралата през 1984 г. поредица "Терминатор" с участието на Арнолд Шварценегер реализираха над 1 милиард долара в бокс-офиса. Четвъртият филм "Терминатор: Спасение" излезе на екран през 2009 г. без екшън звездата, който по това време беше губернатор на Калифорния. Лентата не пожъна успех и се провали в бокс-офиса.

Източник: БТА