Преглед на регионалния печат на 28.11.2014 г.
Преглед на регионалния печат на 28.11.2014 г. / netinfo

„Новият областен управител на Разград Петър Василев встъпи в длъжност“ – водещото заглавие за „Гледища Днес“. Вчера доскорошният губернатор му предаде печата – разказва статията. „Условна присъда за приятеля на 23-годишната Елица Колева, който причини смъртта й“ – заглавие от първа страница в „Гледища Днес“. Жестоката катастрофа стана на 6 декември 2013 г. по бул. „Княз Борис“ в Разград – припомня статията. „Гледища Днес“ излиза със своята притурка „Исперихски вести“, където водещото заглавие е: „18 социални услуги ще се развиват през 2015 г. в Исперихско“.

„Нов областен – Петър Василев от ГЕРБ“ – водещата тема и за „Лудогорски вестник“. Ще има и нови заместник-областни, както и рестрикции към неефективните длъжности в Областна администрация – съобщи Василев при встъпването си в длъжност. „Крисия и Свилена Дечева със Златни значки на Шумен“ – съобщава от първа страница „Лудогорски вестник“. Това е решение на Общински съвет – Шумен от вчера. „Пак луд мач и равенство с Ливърпул“ – заглавие от първа страница на „Лудогорски вестник“. Двата тима са с по 4 точки и все още имат шансове и за елиминациите в Шампионската лига, и за Лига Европа – твърди статията.

 

„От днес и разградските полицаи ще проверяват пред видеокамера“ – водещата тема за „Екип 7“. Записването на пътния контрол е част от мерките за борба с корупцията. „Избраха д-р Красимир Петров за „Семеен лекар на годината“ – пише на първа страница „Екип 7“. За разградския медик това е второ престижно отличие. „Пожар пламна в съда в Кубрат“ – пише на стр. 7 „Екип 7“. Огънят тръгнал от маслен радиатор.