Различни части на столицата без вода на 28 и 29 ноември
Различни части на столицата без вода на 28 и 29 ноември / netinfo

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 28 и 29 ноември 2014 г. (петък).

На 28 ноември във връзка с изместване на уличен водопровод на ул. „Иванянско шосе” в Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на вилна зона „Бели брег”, кв. „Изгрев” - ул. „Иванянско шосе”, по ул. „София” от ул. „Иванянско шосе” до края на улицата, ул. „Лотос”, ул. „Секвоя”, ул. „Милениум”, ул. „Лилиум”, ул. „Орхидея”, ул. „Авлига”, ул. „Райна Княгиня”, ул. „Хан Аспарух”, ул. „Горски път”, ул. „Перуника”, ул. „Кочо Честименски”, ул. „Ангел Кънчев”, ул. „Петко Каравелов”, ул. „Васил Петлешков”, ул. „Чавдарица”.

На 28 ноември във връзка с ремонт на уличен водопровод в жк „Люлин-6”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 603, бл. 609, бл. 668, бл. 669, бл. 785, по бул. „Джавахарлал Неру” от бул. „Панчо Владигеров” до ул. „Индира Ганди”, по ул. 605-та от бул. „Джавахарлал Неру” до ул. „Полк.Никола Попов”.

На 29 ноември във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Нагорна” в с. Негован, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Нагорна”, по ул. „Нов живот” от ул. „Иван Грозданов” до ул. „Могилата”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.