Посрещнаха Йордан Стойков с аплодисменти на Позитано
Посрещнаха Йордан Стойков с аплодисменти на Позитано / 100 вести

Габровският депутат от 42-то Народно събрание Йордан Стойков вчера е благодарил на колегите си от „Позитано“ за подкрепата им към него, докато е бил в кома след катастрофата през август. Вчера Йордан Стойков изненадващо се е появил на заседание на изпълнителното бюро на левицата, където е бил посрещнат с бурни аплодисменти от колегите си.

По телефона за „100 вести“ той заяви лаконично: „Възстановявам се!“. И обясни, че благодарение на лекари, рехабилитатори, на семейството и на близките здравословното му състояние се подобрява.

Интервю с председателя на Общинския съвет в Габрово Николай Сираков предлага вестник "100 вести" днес. Той счита, че хората искат политици, които могат да чуват народа, а не да си поставят цели.

По време на предизборната кампания за 43-я парламент и след това Общинският инспекторат е съставил 5 констативни протокола за над 200 нерегламентирано залепени политически плакати. Това съобщиха от Общината в отговор на питане, провокирано от все още намиращите се по спирки, дървета и огради плакати с кандидати за народни представители близо два месеца след парламентарните избори.