Кубрат Пулев провокира младеж от Габрово да организира Празник на щастието
Кубрат Пулев провокира младеж от Габрово да организира Празник на щастието / DarikNews.bg

„Да забравим проблемите и работата поне за ден и заедно да преживеем няколко часа щастие”, това призова Веселин Стоев, ученик от СОУ "Райчо Каролев". Идеята му е да се съберат повече хора на площад Възраждане в Габрово, където той е организирал празнични прояви.

От 15:30 ч. до 17:30 ч. на 22 ноември, събота, желаещите могат да се включат в игрите - "Открий съкровището", "Въпросник", "Скачане с чували". Публиката ще бъде провокирана да разкрие фокусите на двама млади магове.

Веселин Стоев е обявил събитието във фейсбук - facebook.com/events, където пише, че за победителите в игрите ще има награди. Първенецът ще получат ново устройство за гледане на видео във формат mp4 и мини тонколони.

Кубрат Пулев провокира младеж от Габрово да организира Празник на щастието
netinfo

„Нека през целия ден да забравим за училището, работата, проблемите и да се забавляваме заедно”, пише във фейсбук Веселин.

Младежът е взел решение да организира Празник на щастието, докаго гледал мача между Кубрат Пулев и Кличко. Веселин споделя, че е изпитал щастие от високото ниво, до което е стигнал един българин и желае да го сподели със своите съграждани.