Нов пенсионерски клуб откриха в Шумен
Нов пенсионерски клуб откриха в Шумен / netinfo

Пенсионерски клуб № 15 беше открит днес в шуменския квартал „Август Попов". На откриването му присъстваха градоначалникът Красимир Костов, лидерът на шуменската общинска организация на ПП Атака Добрин Чайлев, представители на други пенсионерски клубове и много възрастни хора от района.

„Това е знак на постоянната ни грижа към хората от третата възраст. Те трябва да има къде да се приютят и да творят. Радвам се, че клуб „Август Попов" има своята изявена вокална формация и дълбоки традиции. Пожелавам успех и хубави часове на всички, които ще посещават клуба", каза кметът Красимир Костов в приветствието си към пенсионерите и им подари телевизор, с които да изкарват по-приятно часовете си там.

Нов пенсионерски клуб откриха в Шумен
netinfo

Общинското ръководство на Съюза на пенсионерите, от своя страна, благодари за положената грижа, въпреки трудностите. Пожелания за здраве и дълги часове на приятна отмора отправиха и представители на пенсионерските клубове от шуменските квартали „Боян Българанов" и „Тракия".

„От името на Атака-Шумен искам да изкажа нашето преклонение и дълбок поклон пред вас за това, че вие сте съградили една държава, достойна за уважение, която в момента е колонизирана. Ние ще ви помагаме с каквото можем, ще продължаваме да се борим и да защитаваме интересите ви", заяви пък лидерът на шуменската общинска организация на ПП Атака Добрин Чайлев.

Нов пенсионерски клуб откриха в Шумен
netinfo

Програмата по откриването на пенсионерския клуб продължи с връчване на подаръци и вокални изпълнения.