Драго Симеонов: Ще ям люти чушки, защото #НЕМЕЕШУБЕ
Драго Симеонов: Ще ям люти чушки, защото #НЕМЕЕШУБЕ / netinfo

Преди по-малко от две седмици "Празнични герои" (Holiday Heroes) стартира най-новата си инициатива с помощтта на свои посланици - предизвиквателството #НЕМЕЕШУБЕ. С него част от популярните личности, които заствават зад каузата "Празничните герои", помагат да се съберат средства за кампания „Коледа 2014", като правят нещо наистина забавно.

#НЕМЕЕШУБЕ стартира с Йоана Драгнева. В своята седмица, с предизвикателството си тя помогна на "Празничните герои", като събра 1571 лв. Ето защо, сега тя ще трябва да се разходи из София облечена като клоун, както обеща на Holiday Heroes и на всички хора, които подкрепиха предизвикателството.

Миналият четвъртък пък празничните герои обявиха, че Драго Симеонов ще изяде една след друга три люти чушки, ако благотворителната инициатива събере поне 1000 лв. от дарения в рамките на една седмица.

Дали Драго Симеонов ще изпълни предизвикателството си и кои са следващите звезди, които ще се включат в #НЕМЕЕШУБЕ - следете на "Фейсбук" страницата.

Всеки може да подкрепи инициативата на Holiday Heroes #НЕМЕЕШУБЕ и да помогне тази Коледа 5000 социално слаби семейства да имат пълна празнична трапеза, като изпрати есемес на DMS номер 17 777 с текст DMS GEROI, чрез PayPal, ePay или банков път.

Повече информация търсете тук