Изоставен канадец търси компания за обиколка на света
Изоставен канадец търси компания за обиколка на света / снимка: Guliver/Getty Images

Млад канадец, който наскоро се разделил с приятелката си, търси жена със същото име, за да я заведе на околосветско пътешествие. Предложението е сериозно. То е направено в понеделник от жител на Торонто на 28 години в социалната мрежа Reddit.

В офертата си Джордан Аксани разказва, че е запазил билетите за пътуването около света през март, когато той все още е бил заедно с Елизабет Галахар. Романтичното пътешествие е трябвало да се превърне в коледен подарък за любимата. „Въпреки че нашата връзка приключила, аз все още искам да отида на тази екскурзия. Тя, разбира се, не”, пише той.

Както обяснява той е „виртуално невъзможно”, да промени името върху самолетните билети, защото пътуването е с няколко прекъсвания и много авиокомпании. Именно заради таксите за промяна на имената, искани от тях, „не си струваше усилието” пише младежът. Оттук идва и идеята да намери друга канадка с името Елизабет Галахар, която да замине с него на пътешествието. И, добавя той, няма никакви други условия - само името.

„Наистина, единственото нещо, което искам, е, ти да се наслаждаваш на пътуването си и да те направя щастлива. Не очаквам нищо в замяна, не очаквам връзка, никаква романтика, без дрога, без размяна или селфита с теб пред Коледния базар в Прага”, казва още той.

Все пак има едно условие - самолетните билети са резервирани, но няма запазени хотели, защото младият мъж се е разделил с приятелката си, преди да подготви и тази част от пътешествието.

„Много жени с име Елизабет Галахар изявиха желанието си”, пише Джордан в четвъртък, като казва, че той дори е изненадан от успеха на предложението към предпочитаната „разумна, интелигентна и интересна” спътница. Пътуването трябва да отведе Джордан Аксани и младата жена, на име Елизабет Галахар, в Милано, Прага, Париж, Банкок и Делхи. Тръгването е от Ню Йорк на 21 декември.

Източник: БГНЕС