Новият мениджмънт на Пътища Пловдив АД изправи дружеството на крака
Новият мениджмънт на Пътища Пловдив АД изправи дружеството на крака / снимка: dariknews.bg/архив
Новият мениджмънт на "Пътища Пловдив" АД изправи дружеството на крака
75811
Новият мениджмънт на "Пътища Пловдив" АД изправи дружеството на крака
  • Новият мениджмънт на "Пътища Пловдив" АД изправи дружеството на крака

До 30 юни 2015 година трябва да бъде готов лот А на автомагистрала „Марица”, съобщи в предаването Дарик кафе изпълнителният директор на „Пътища Пловдив” АД Маргарита Попиванова. Екипи на строителната фирма работят на обекта, по който основен изпълнител е италианската фирма “Чи Ем Чи Ди Равена”. „Пътища Пловдив” АД предоставя необходимата техника и специалисти, уточни г-жа Попиванова.  Лот А на автомагистрала „Марица” е тежък обект,  в момента се работи по над 30 съоръжения по трасето – мостове, надлези, прелези и  подлези; изпълняват се изкопни работи, a на места вече сме на етап  асфалтиране, допълни още тя.

„Пътища Пловдив” АД има амбицията да работи по няколко европейски проекта. Ще кандидатстваме за строителството на автомагистралите „Струма” и „Хемус”, както и за други инфраструктурни обекти с общинско финансиране. За мен това е най-добрият път да се развива дружеството, допълни още изпълнителният директор на „Пътища Пловдив” АД Маргарита Попиванова, която ежедневно инспектира лично свършеното от екипите по места.

38-годишната дама е новият мениджър на дружеството, което до края на март тази година бе собственост на бизнесмена Георги Гергов. Само за няколко месеца в строителната фирма са разкрити над 100 работни места. В момента екипите работят по 3 пъти повече обекти на територията на Пловдив и цялата страна, наваксано е наследеното закъснение и всички служители вече получават редовно месечните си възнаграждения.

Тази седмица се очаква фирмата да положи и пътната маркировка и с това да приключи окончателно ремонтът и на бул.”Христо Ботев” в Пловдив, който вече е пуснат за движение.

 

Интервюто с изпълнителния директор на “Пътища Пловдив” АД Маргарита Попиванова може да чуете от прикачения звуков файл.