Ограничение на движението на превозни средства  по ул. Орловска от 01.11.2014 г.
Ограничение на движението на превозни средства по ул. Орловска от 01.11.2014 г. / DarikNews, архив

Във връзка с изпълнение на дейности по водния цикъл, от 01.11.2014 г. ул. „Орловска“ ще бъде затворена за автомобилно движение в участъка от ул. „Дунав“ /при кръстовището до сградата на Областната Дирекция на МВР/ до мост Игото.

По ул. „Орловска“ предстои подмяна на Главен колектор II десен, което налага временното затваряне на улицата в посочения участък.

Тротоарите ще бъдат обезопасени и свободни за пешеходно движение. Временната организация на движението по улицата ще бъде въведена непосредствено преди началото на ремонтните дейности.

Община Габрово се извинява за причиненото неудобство.

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Оперативна програма „Околна среда  2007 – 2013 г.”. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Габрово и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и правителството на Република България, представлявано от Министерството на околната среда и водите.

Ограничение на движението на превозни средства  по ул. "Орловска" от 01.11.2014 г.
netinfo

“Проектът се финансира от Кохезионния фонд на ЕС и от държавния бюджет на Република България чрез Оперативна програма Околна среда 2007 - 2013”

Повече подробности на сайта на проекта: waterprojectgabrovo.eu.