Справедливост за Влади, Ники, Цвети и Иван получи Бяла лястовица
Справедливост за Влади, Ники, Цвети и Иван получи Бяла лястовица / dariknews.archive

На 22 октомври 2014 г. групата „Справедливост за Влади, Ники, Цвети и Иван" получи наградата "Бялата лястовица" от телевизионното предаване Господари на ефира. Наградата се присъжда на хора със значими постижения и дали добър пример за обществото.

„Справедливост за Влади, Ники, Цвети и Иван" беше създадена от приятели на загиналите и пострадали в тежката катастрофа край Луковит, успя да събере средства за закупуване на осем легла с монитори и един бронхоскоп за Реанимацията в УМБАЛ"Д-р Г. Странски" в Плевен.

Наградата "Бялата лястовица се присъжда за пръв път в Плевен.

Преди месец, семейството на загиналата при зловещия пътен инцидент край Луковит Цвети Таслакова, изпратило писмо до голям френски производител на рози.

Трогнати от историята за нелепо загиналите трима младежи, от компанията, която работи с над 100 страни в света приели предложението на семейство Таслакови да кръстят един от видовете рози, които произвеждат на името на дъщеря им Цветелина.

Розата е храстова, непрекъснато цъфтяща, със силен аромат и подходяща за условията и климата в България.
Името на новата роза е Cvetelina Romantica и ще се продава още от тази есен. Розата ще се продава с ламинирани снимка и етикет и част от стойността на всяка една продадена роза ще отива във Фонда за подпомагане на пострадали от ПТП в България.

"Справедливост за Влади Ники Цвети и Иван" получи "Бяла лястовица"
netinfo