Жени Калканджиева върна пръстена на Тачо
Жени Калканджиева върна пръстена на Тачо / Нова тв

След диктатурата Big Brother ще наложи демокрация в Oбразцовия дом, но по свои правила, които очевидно се разминават с демократичните ценности. Съквартирантите ще мислят, че са получили основно човешко право - правото на глас и техните желания ще бъдат чути. Според тях новата седмична мисия "Демокрация" ще им позволи те да определят важни за живота в Къщата неща, чрез анонимно гласуване, но истината ще се окаже различна. Не друг, а Албена Вулева ще е единствената, чийто глас ще тежи и само нейната воля ще бъде чута от Big Brother. Това е тайна мисия и съквартирантите няма да знаят за манипулацията на вота им до края.

Жени Калканджиева върна пръстена на Тачо
netinfo
Как една по същество забавна игра стана пореден повод за скандал между семейство Манови, защо дори успеха на мисията "Диктаторът" не сплоти семейството и как нещата стигнаха до там Жени да върне пръстена на Тачо и да се премести от общото им легло - отговорите по Нова телевизия от 20:00 часа.

Тази вечер предстоят и поредните номинации "очи в очи". Всеки от съквартирантите ще се изправи срещу останалите, за да каже при кой отива неговия негативен вот. Този вид номинации е особено интересен, защото ясно показва дали говорещите зад гърба на останалите имат смелост да им кажат истината в очите.

Жени Калканджиева върна пръстена на Тачо
netinfo
Преди да зрителите да видят челния сблъсък по време на номинациите очи в очи, ще проследят как най-крехките обитатели на Къщата се изправят "очи в очи" с най-голямата си фобия- истински питони. Това е част от изпълнената с адреналин номнационна игра. След нея трима съквартиранти ще получат имунитет, а един ще бъде служебно номиниран, като капитан на загубилия отбор - човек, който до момента никога не е попадал на елиминации.
Жени Калканджиева върна пръстена на Тачо
netinfo
Още ексклузивни новини за VIP Brother „Образцов дом" следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.