Близнашки се видя като фактор на промяната
Близнашки се видя като фактор на промяната / снимка: БГНЕС
Близнашки се видя като фактор на промяната
75632
Близнашки се видя като фактор на промяната
  • Близнашки се видя като фактор на промяната

Говорейки за себе си като "фактор на промяната" в България, служебния премиер Георги Близнашки се оплака пред журналисти, че зачеркнали важни периоди от неговата професионална биография.

В първите дни от назначаването му като служебен премиер той заяви, че комунизмът е красив идеал, а след това обясни, че думите му били преиначени.

Служебният премиер присъства вчера вечерта на празника на Правец по повод 33 години от обявяването му за град.

„Аз съм едно от лицата на промяната в България. Едва ли може да се забрави, че Георги Близнашки беше един от факторите от времето на Националната кръгла маса, от времето на създаването на новата демократична Конституция на България. 10 ноември беше една повратна дата в най-новата история и аз съм я възприел изключително сериозно тази промяна в живота на страната", каза още Близнашки.

Служебният премиер защити и новоназначената за заместник-председател на Агенция за българите в чужбина - Ива Йорданова, за която се разбра през август, че живее заедно с лидера на СДС Божидар Лукарски „Тя е една млада, амбициозна жена, която се бори за признание, коментира Близнашки.