Британка поглъща 8000 калории на ден без да напълнява
Британка поглъща 8000 калории на ден без да напълнява / screenshot/YouTube

Млада жена от Бромсгроув, Великобритания, всекидневно поглъща огромно количество храна без това да вреди на стройната й фигура, пише в. "Дейли експрес".

При ръст 157 сантиметра 25-годишната Ема Долтън може да се похвали с обиколка на талията 60 сантиметра и тегло 54 килограма, въпреки че консумира 8000 калории на ден - четири пъти повече от препоръчителния дневен прием за жени. Умопомрачителната диета на Ема включва два килограма шоколадови изделия, 500 грама сирене и изобилие от плодове и зеленчуци всекидневно.

Манията на Ема Долтън по храната се отключва през това лято, когато по време на почивката си в САЩ британката се влюбва в тамошните гигантски порции.

За да докаже на някогашните си съученици, които й се подигравали, че е кльощава, че са били в грешка, и да задоволи новопридобития си амбициозен апетит, Ема решава да увеличи калорийния си прием с въглехидрати, сладкиши и купища плодове и зеленчуци. Долтън си поставя и друга цел - да спечели всяко съревнование по надяждане във Великобритания.

За да покаже колко е ненаситна, дребната дама досега е участвала в 11 предизвикателства "жена срещу храна", преборвайки се с чудовищни торти, хамбургери и буритос. Едва в последното съревнование Ема си "намира майстора" - победена е от гигантска вафла, разминавайки се само на две хапки от триумфа.

"Винаги съм имала добър апетит, въпреки че бях тормозена заради това, че съм кльощава, но едва тази година осъзнах, че съм меганенаситна за храна. Участвах в няколко предизвикателства и никой не можеше да повярва, че толкова дребна жена може да опустоши всичко и да е готова за десерт. Въпреки огромното количество храна, което поглъщам, съм наддала съвсем малко и се чувствам по-здрава от всякога. Всъщност за мен най-трудното в хранителните предизвикателства е досадният един и същи вкус в устата", споделя Ема Долтън.

Огромният апетит на младата дама е удар по джоба на приятеля й Дейв, който харчи 100 лири седмично, за да изхранва ненаситната си половинка. И въпреки че любимият й зарежда хладилника до пръсване, тя често се прокрадва обратно в магазина, за да си набави още хранителни запаси.

Какво включва всекидневното меню на лакомата Ема Долтън? За закуска тя изяжда една трета от съдържанието на кутия зърнени закуски и тост. Обядът й се състои от багета, кисело мляко, плодове, шоколад и пакет чипс, като преди това не пропуска да се справи пакет шоколадови бисквити. На вечеря Ема опустошава две порции лазаня и чесново хлебче, голяма салата и шест порции плодове и зеленчуци. За десерт тя изяжда 10 бисквити, две браунита, четири мъфина, два пудинга и парче чийзкейк.

Хранителните подвизи на Долтън обаче не приключват с вечерното ядене - след него тя си хапва солидно количество плодове и зеленчуци и изобилие от топено сирене.

Източник: БТА