Кои са най-повтарящите се секс фантазии при жените
Кои са най-повтарящите се секс фантазии при жените / снимка: morguefile.com

Анализирайки множество научни изследвания, статии и анкети, психолозите Харълд Лейтънбърг и Крис Хенинг са подредили десетката на най-разпространените сексуални фантазии на силния пол:

Невинна или наивна секс-дилетантка

Това е женската фантазия №1. Тя, невинната или наивната, неизкушената в секса, е въвлечена и обладана от мъж опитен и мъжествен, силен и влиятелен. В тази категория попадат и сцени на изнасилване.

Изчукай го

Това е типична за огромен брой жени представа - да сложи колан с изкуствен пенис и да изчука с него мъжа. При това герои на тази фантазия стават най-често индивиди, към които самите дами не изпитват особени симпатии

Трио с двама мъже

Една от най-разпространените фантазии при нежния пол. При това любимите вариации включват едновременно проникване на двамата мъже или пък те едновременно й правят френската любов.

Екзотични професионалистки

В съзнанието на огромен брой жени много често нахлуват сцени, в които те като проститутки или стриптизьорки правят секс с клиенти и съответно получават пари.

Секс с друга жена

Жените често си фантазират как даряват и получават ответни ласки с друга представителка на прекрасния пол, как сами съблазняват или пък са съблазнявани.

6. Мъжът господар

Независимо дали се съпротивляват или отстъпват на мъжките изисквания, жените си фантазират, че имат господар. Представата как подчинението спрямо него води до оргазъм или съпротивата го тласка към едни или други форми на съвокупление е широко разпространена фантазия сред жените.

7. Секс пред хора

Множество представителки на прекрасния пол си въобразяват, че правят секс пред една или друга зрителска аудитория. В такива фантазии те чувстват вдъхновение, защото смятат, че тяхното секс изпълнение води другите до сексуална възбуда

Доминирането над мъжа

Една от най-повтарящите се женски фантазии. В тях слабият пол пляска или пък налага мъжа, нарежда му да изпълнява специфични сексуални действия, принуждава го да се моли, за да получи това, което иска, кара го също да ближе токчетата на обувките или друг фалически обект.

Групов секс

Жените обичат да си представят как ги въвличат в секс с няколко партньора едновременно и как синхронно ги галят или обладават мъже и жени.

Секс с непознат

Повечето жени си фантазират за среща с напълно непознат мъж, който ти отвежда в мотел или на вилата си, където двамата се отдават на страстна любов. Без никакви задръжки. Логичното обяснение на тази фантазия е следното: жените чувстват, че могат да си позволят напълно да се разкрепостят с човек, с когото повече едва ли ще се видят. (БГНЕС)