Четин Казак: ДПС има нужда от подкрепата на своите избиратели, за да продължи да работи за селата в Севлиевско
Четин Казак: ДПС има нужда от подкрепата на своите избиратели, за да продължи да работи за селата в Севлиевско / ДПС
В читалището на с. Ряховците, община Севлиево, се състоя предизборна среща на водача на листата на ДПС в 7 МИР - Габрово Четин Казак и кандидатите за народни представители Ердоан Узунов и Кенан Ашиков с жители на селото. Гости на събитието бяха и Метин Казак, член на Европейския парламент, 2009-2014 г., общинският председател на ДПС - Севлиево, инж. Али Алиев, както и зам. кметът на община Севлиево, Митхат Алибашев.
На срещата областният председател на ДПС - Габрово, Ердоан Узунов представи подробен отчет за оказаната финансова помощ чрез спечелени проекти със съдействието на ДПС за решаването на редица проблеми на с. Ряховците, свързани с благоустрояването, рехабилитацията на пътната инфраструктура, ремонти на ВиК системата, обредните домове, учебните заведения и реализацията на млади кадри в структурите на изпълнителната власт в Севлиево и областта.
В обръщението си към избирателите водачът на листата Четин Казак подчерта, че нито една партия, освен ДПС, не е проявила никакъв интерес и желание да реши проблемите на селата със смесено население в Севлиевска община като Ряховците, П. Славейково, Градница и др.
"Единствено ДПС не дели хората и населените места по етно-религиозен признак и неотклонно поддържа постоянен контакт със своите избиратели", заяви той.
"ДПС е партията на изпълнените ангажименти и на реализираните обещания, затова и сега, на предстоящите парламентарни избори на 5 октомври 2014 г. ние имаме нужда от вашата подкрепа за да продължим да работим за жителите на малките населени в Севлиевско, както и за кварталите с малцинствено население, защото всички други партии нехаят за вашите проблеми и нямат нито усет, нито разбиране за грижите и исканията ви", подчерта Четин Казак.
"Нека в изборната нощ на Свещения празник за мюсюлманите Курбан байрам да се поздравим с успех за ДПС и да я превърнем в двоен празник за хората от с. Ряховците", заключи Четин Казак.