Станислав Иванов: Хората видяха надежда в нас и ние ще я оправдаем
Станислав Иванов: Хората видяха надежда в нас и ние ще я оправдаем / netinfo
Станислав Иванов: Хората видяха надежда в нас и ние ще я оправдаем
75247
Станислав Иванов: Хората видяха надежда в нас и ние ще я оправдаем
  • Станислав Иванов: Хората видяха надежда в нас и ние ще я оправдаем

Екипът на Реформаторския блок в Хасково показа едно джентълменско отношение и това, че добрите обноски имат място в политиката. Това заяви на заключителната пресконференция по повод закриването на кампанията на реформаторите водачът на листата за Хасковска област Станислав Иванов. На брифинга присъстваха и д-р Петър Москов - заместник-председател на партия "Демократи за силна България", Иван Стамболов - член на Националния съвет на Движение "България на гражданите", също и вторият и третият кандидат в листата за областта Стефан Димитров и Диян Бояджиев.

„Започнахме кампанията с достойнство и я приключваме с високо вдигната глава. На многобройните ни срещи хората видяха потенциал и надежда в Реформаторския блок и ние не можем да си позволим да ги разочароваме. Поради тази причина никой от нас не си позволи да дава празни обещания. Ние си позволихме да поемем ангажименти, за които най-отговорно мога да кажа, че можем да изпълним”, заяви Иванов.

„На срещите с нас хората заявяваха, че дълго време са чакали да се появи автентична дясна партия, за да гласуват. Защото това са хора, които досега не са гласували и на които можем да разчитаме. Точно това е причината, поради която мисля, че Реформаторският блок ще бъде голямата изненада на тези избори”, допълни Станислав Иванов.

Още от него - в звуковия файл: