Почина мъжът, който се простреля в главата в столичен фитнес
Почина мъжът, който се простреля в главата в столичен фитнес / снимка: Sofia Photo Agency, архив
Почина мъжът, който се простреля в главата в столичен фитнес
75182
Почина мъжът, който се простреля в главата в столичен фитнес
  • Почина мъжът, който се простреля в главата в столичен фитнес

Мъж почина, след като се самопростреля в известен столичен фитнес. Инцидентът е станал тази сутрин около 10.00 часа в стрелбището на спортния център. Първоначално никой от залата не е разбрал какво точно се е случило, но по-късно от запис на видеокамерите станало ясно, че мъжът сам е насочил оръжието към главата си, обясни управителката на комплекса.

Мъжът е починал веднага след като е откаран в болницата.

Стрелбището във фитнес центъра на ул. „Хайдушка долина" е заработило едва половин час преди инцидента. По това време в залата е освен 63-годишния мъж се е намирал и инструктора по стрелба.

Според управителката на спортния комплекс Цветелина Трендафилова човекът е искал да се самоубие: „Това е стрелбищен комплекс. Има инструктор, който е бил заедно с човека. МВР ще си свърши работата. Това е опит за самоубийство. Нямаме идея дали е клиент на стрелбището долу".

От спортния комплекс обясниха още, че екипът на „Спешна помощ" е пристигнал бързо след като е подаден сигналът. Мъжът е бил откаран във ВМА, от където обясниха за Дарик, че той е починал преди да бъде вкаран в шоковата зала на болницата.

Дали със сигурност става въпрос за опит за самоубийство или инцидент, към момента все още не е ясно. По случая са разпитани всички свидетели, които по това време са били в залата.

Иззети са и записите от охранителните камери.