Църковен певец и Кончита Вурст превземат сцената на X Factor
Църковен певец и Кончита Вурст превземат сцената на X Factor / X Factor, NovaNews.bg

На 23 септември църковен певец ще изненада журито на X Factor с интересен музикален вкус и опит. Методи Андонов ще сподели, че харесва пеенето в храма и съжалява, че неговите връстници не разбират духовната страна. Това няма да му попречи да заложи на рап изпълнение, в което няма да липсва типичния за музиката текст.

На сцената ще се появи и почитател на провокативната Кончита Вурст, която спечели световна популярност с Rise like a Phoenix. Артистичното изпълнение на Маломир Ингилизов ще се окаже един мини спектакъл, впечатляващ за едни и прекален за други.

Кои членове на журито ще подкрепят 15-годишния имитатор на Кончита и кои ще изкажат откровена критика, зрителите ще разберат във вторник вечер от 22:00 ч. по Нова ТВ.

В поредния епизод на предаването невероятните гласове на някои от кандидатите ще докажат, че за таланта няма възраст и граници. 14-годишната Мария Илиева Гугушева ще покаже как една от най-чувствените песни - Je t'aime, може да огласи шоуто с помощта на едно малко момиче. Силното изпълнение, обаче ще постави Любо и Заки на двата полюса, противопоставяйки ги в истински спор.

Различните аргументи ще продължат да се стрелкат до края на вечерта, в която съдиите ще остават непреклонни в различния поглед към някои участници.

Тези и още изпълнение, сред които - обещаващо завръщане на сцената след дълго прекъсване и „най-странната интерпретация" на Queen, ще видите в новия епизод на X Factor.

Гледайте X Factor във вторник вечер от 22:00 ч. по Нова ТВ.