Асфалтират седем участъка от улици
Асфалтират седем участъка от улици / DarikNews.bg, архив

Седем участъка по „Интегриран проект за водния цикъл на град Сливен” ще бъдат асфалтирани тази седмица, съобщи зам.-кметът Румен Стоилов.

В централна градска част тази седмица ще бъде асфалтирана ул. „Ген. Столетов”, в участъка между ул. „Антим I” и ул. „Поп Богомил”.

В кв. „Комлука” асфалт ще се положи на пет участъка по проекта. Това са ул. „Клокотница”. Ул. „Проф. Константин Иречек”, в участъка от ул. „Клокотница” до ул. „Ангел Кънчев”. Ул. „Ангел Кънчев” от ул. „Проф. Константин Иречек” до ул. „Борис Търновски”. Ул. „Борис Търновски”, в участъка от ул. „Ангел Кънчев” до ул. „Каблешков” и ул. Каблешков” до ул. „Беломорска”. Също така асфалт ще се положи на ул. „Стефан Егаров” от ул. „Великокняжевска” до ул. „Шипка”. Северният край на ул. „Хан Аспарух”. Ул. „Оборище”, в участъка от ул. „Асеновска” до ул. „Булаир”, както и тупика на ул. „Шар планина”.

 

В кв. „Клуцохор” ще се асфалтира също само един нов участък. Той се намира на ул. „Патриарх Евтимий”, в участъка от ул. „Попска” до ул. „Витоша”.