Концерт на Теодосий Спасов в Кюстендил
Концерт на Теодосий Спасов в Кюстендил / netinfo

„Феноменът" е логото и темата на втория концерт от годишната концертна програма на Музикално сдружение „Марин Големинов" с изпълнители Теодосий Спасов и Камерен симфоничен оркестър „Орфей" с диригент Райчо Христов.Концертът ще се проведе на 15 октомври от 19 часа в художествена галерия „Владимир Димитров- Майстора". Медиен партньор на събитието е Дарик радио.


Теодосий Спасов е феноменален музикант и композитор и виртуозен изпълнител на кавал, тромпет и вокал. Трудно е да се изброят концертите му у нас и в чужбина, десетките музикални проекти, в които той солира на квартети и квинтети, бигбенд-формации, камерни и симфонични оркестри, в чиито състави участват знаменити музиканти от България, Европа и Америка. Има издадени десетки компактдискове и албуми, записвани в световни студиа.

Едни от последните му знаменити изпълнения бяха през месец септември 2014 на прочутия фестивал „Аполония" в Созопол , където заедно с колегите си от ансамбъл „Софийски солисти" и под диригентската палка на Пламен Джуров, сътвори прекрасна музика по теми от българския фолклор.Концертът в Кюстендил включва хитове от класиката на етномузиката и джаза

.Билети в офиса на МС „М. Големинов" Кюстендил, ул. „Пауталия" 5 всеки ден от 11.00 до 13.00 ч. и от 16- 18 ч.

Цени на билетите от 5.00 до 20.00 лв. За ученици, студенти и групи - отстъпки. За информация и заявки тел. 0882293981