Скарлет Йохансон мисли скоро да се върне на снимачната площадка
Скарлет Йохансон мисли скоро да се върне на снимачната площадка / снимка: Guliver/Getty Images

Холивудската звезда Скарлет Йохансон, която в началото на септември роди дъщеричка от годеника си Ромен Дориак, призна, че планира скоро да се завърне на снимачната площадка, предаде Контактмюзик.

32-годишният Дориак е уверил 29-годишната Йохансон, че ще се грижи за малката Роуз и ще оказва 100-процентна подкрепа на годеницата си, озвучила змията Каа в анимацията "Книга за джунглата", която ще видим през 2015 г.

Пред "Ю Ес уикли" източник, близък до двойката, е казал, че Ромен Дориак ще бъде щастлив да се грижи за Роуз, когато Йохансон е на снимачната площадка.

Йохансон сподели още, че е предпочела да се завърне от Париж в Ню Йорк, за да роди бебето си в САЩ и майка й Мелани Слоун да е до нея.

Роуз е първото дете на 29-годишната актриса. В края на миналата година тя сподели в интервю за британския в. "Дейли мейл", че вече й се иска да създаде семейство.

Скарлет Йохансон и Ромен Дориак се сгодиха през август миналата година. По-късно актрисата заяви, че с годеника й не искат да прибързват със сватбата. Тя вече има зад гърба си един провален брак. Холивудската звезда беше омъжена за канадския актьор Райън Рейнолдс между 2008 и 2011 г.

Източник: БТА