Първият национален фестивал на надеждата вече е факт
Първият национален фестивал на надеждата вече е факт / 100 вести

Психологът Орлин Баев беше един от лекторите в националния фестивал на надеждата, организиран от габровското сдружение „Онкоболни и приятели“ в края на миналата седмица в приключенския парк „Незабравка“ в Поповци. Г-н Баев се занимава с психотерапия в столицата. Според него ракът е приятел и учител, който ни променя и ни кара да заобичаме себе си. Самият той се е преборил с рак на белите дробове и смята, че се разболяваме заради психологически проблеми.

Интервю с Орлин Баев предлага на страниците си днес вестник "100 вести". Изданието публикува и репортаж от събитие, свързано с тази тема.

През изминалите почивни дни приключенски парк „Незабравка” край Габрово предложи своето гостоприемството на първия национален фестивал на надеждата, който сдружение „Пациенти с онкологични заболявания и приятели” организира по проект, съфинансиран от фонд „Социална закрила” при Министерството на труда и социалната политика.

Първа страница на изданието, съвсем логично, е посветена на политически теми. Предстоящите избори и начабото на кампанията в края на тази седмица, провокират за това. Новини от РИК-Габрово и от водачите на листи може да се намерят в "100 вести" днес.