И Реформаторския блок регистрира листата си
И Реформаторския блок регистрира листата си / DarikNews.bg

Регистрирахме листа, която ще спечели поне един мандат във врачанско, обяви днес водачът на Реформаторския блок за VІ-ти многомандатен избирателен район Филип Кирев.
„Смятам, че сега в балансираната листа, когато има представители от всички партии от Реформаторския блок със сигурност ще има поне един мандат.

„Нашата кампания ще е ориентирана към малкия и средния бизнес, към хората, които би трябвало да са гръбнака на държавата". По думите му проблемите на Северозапада трябва да започнат да се решават постепенно. Всички партии в блока са възприели идеята на „България на гражданите" за министър на Северозапада и ако участват в управлението ще се борят да има такъв министър. „Няма как в рамките на един мандат проблемите тук да се решат, но поне ще бъде поставено началото и хората ще могат да се почувстват вече като част от Европа, а не като последна провинция", коментира още Кирев.

Той е главен секретар на СДС, роден 1973 година във Враца, завършил Математическата гимназия, след това ТУ София. Следващият в листата е Евгени Генов, Румен Кръстев и др.