Бивш кмет от ДПС в листата на ГЕРБ-Разград
Бивш кмет от ДПС в листата на ГЕРБ-Разград / netinfo

Областният лидер на ГЕРБ-Разград д-р Валентин Василев внесе в РИК-Разград кандидат-депутатската листа на партията си в 12,12 ч. днес. Документите бяха приети, а на вечерното заседание на комисията членовете й ще се произнесат относно регистрацията.

Листата е осемчленна, най-добрата е, от това което  видял досега – категоричен бе Василев, който е под №1 в списъка с кандидат-депутати. Той е ветеринарен лекар по професия, бивш областен управител и депутат в предходния парламент. На втора позиция е най-младият в листата – 34-годишният банков служител от Разград Михаил Тодоров. Трети е заместник-директорът на РЗОК-Разград икономистът Петър Василев, на четвърта позиция е юристът Галина Георгиева-Маринова, която е и бивш заместник-областен управител. На шесто място е Николай Атанасов от Кубрат, той е най-възрастният в листата – на 52 години, работи като прокурист в охранителна фирма, преди това е бил офицер в НСО. Под №6 е общинската съветничка и директор на ОУ”Ив.С.Тургенев” Милена Орешкова. На седма позиция е Недим Мустафов – бивш кмет на Самуил от ДПС през 2003-2007 г. На последните местни избори през 2011 г. той пак бе кандидат за кмет, но от ЕНП на Мария Капон. Днес обяви, че от 2 години членува в ГЕРБ. Последна в листата е Надежда Радославова, която е общински съветник и директор на Музикалната школа „Илия Бърнев” в Разград. Тя единствена не е партиен член, а е от гражданска квота.

Ще водим позитивна кампания без компромати – категоричен бе Василев. Той обяви, че задачата на ГЕРБ-Разград е спечелване на най-малко един от четирите мандата за региона.