ДПС регистрира листата си за парламентарния вот, ще се бори за 12 000 гласа
ДПС регистрира листата си за парламентарния вот, ще се бори за 12 000 гласа / DarikNews.bg
ДПС регистрира листата си за парламентарния вот, ще се бори за 12 000 гласа
74518
ДПС регистрира листата си за парламентарния вот, ще се бори за 12 000 гласа
  • ДПС регистрира листата си за парламентарния вот, ще се бори за 12 000 гласа

Над 12 000 гласа си поставя за цел да спечели на парламентарните избори във Великотърновска област Движението за права и свободи, обяви водачът на листата в региона Камен Костадинов. Днес той и областният лидер на ДПС Гюнай Далоолу подадоха документи за регистрация в Районната избирателна комисия във В. Търново.

Листата се състои от 16 души и включва представители на двата пола от всички общини, както и традиционните религиозни номинации. "Разполагаме с добър експертен и политически потенциал. Тук има и добра партийна структура, затова си поставяме за цел да направим един добър резултат и да надградим, постигнатото през годините", каза Костадинов. По думите му ДПС ще води позитивна кампания, в която ще предложи визия и идеи за развитието на региона.

“Ако получа доверието на избирателите тук, ще вляза в следващия парламент като народен представител от Велико Търново”, подчерта Камен Костадинов, който води и листата на ДПС във Враца. Той бе категоричен, че няма скандал с досегашния депутат на движението Хасан Хаджихасан, който не намери място в листата.

“Г-н Хаджихасан си направи отвод по лични причини, които не е уточнил пред мен, но той продължава да е част от ДПС и се надявам да работим заедно по време на кампанията”, коментира Костадинов. Той заяви още, че е запознат с проблемите на града и областта, а основни опоненти на ДПС в предизборната битка ще бъдат всички по-големи партии.

Въпреки че живее в София, Камен Костадинов има временна адресна регистрация във В. Търново още от 2011 г., което ще му позволи да даде гласа си в своя полза.

Чуйте повече от Костадинов в звуковия файл.