Планово преустановяване на водоподаването на 28.08.2014 г. (четвъртък)
Планово преустановяване на водоподаването на 28.08.2014 г. (четвъртък) / waterprojectgabrovo.eu

На 28.08.2014 г. - четвъртък ще има планово прекъсване на водоподаването във връзка с ремонтни дейности по водния цикъл -  от 08:00 до 20:00 часа без вода ще останат следните улици, квартали и села: ул. ''Стефан Караджа'', бул. ''Могильов'' до ''Еса'', включително всички прележащи улици, ул.''Свищовска'', ул.''Венера'' и кв. ''Трендафил'' ниска зона; всички села по посока Севлиево от кв. Войново до с. Михайловци; Войново, Поповци, Рачевци, Гиргини, Гарван, Николчовци, Янковци, Враниловци, Стоевци Бошковци, Райновци, Михайловци.

Обръщаме внимание на живущите във високо разположените села - Гиргини, Гарван, Николчевци, Райновци, Михайловци, че водоподаването ще се нормализира по-късно от посоченото време. Препоръчваме живущите в тези населени места да се запасят с вода поне за едно денонощие.

От 08:00 до 17:00 часа ще бъде преустановено водоподаването и по бул.''Столетов'' - от ул. ''Илия Габровски'' до пл. “Бичкиня”, ул.''Липите'' и част от з-д Електроника.

Община Габрово се извинява за причиненото неудобство.

 

“Проектът се финансира от Кохезионния фонд на ЕС и от държавния бюджет на Република България чрез Оперативна програма Околна среда 2007 - 2013”.

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Оперативна програма „Околна среда  2007 – 2013 г.”. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Габрово и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и правителството на Република България, представлявано от Министерството на околната среда и водите.

Повече подробности на сайта на проекта: waterprojectgabrovo.eu