Камен Костадинов води листата на ДПС във В. Търново, Хаджихасан е аут
Камен Костадинов води листата на ДПС във В. Търново, Хаджихасан е аут / Sofia Photo Agency, архив

Камен Костадинов ще води листата на ДПС за предстоящите парламентарни избори във Великотърновски многомандатен район, съобщи областният лидер на партията Гюнай Далоолу. Заместник- председателят на парламентарната група на движението във вече бившето Народно събрание е роден на 26 септември 1970 г. в Шумен, завършил е Великотърновския университет.

На второ място е европейският шампион по борба и носител на златния пояс на Дан Колов- Румен Павлов, който в момента е общински председател на ДПС в Стражица. Трети в листата е Гюнай Далоолу, четвърта Икмал Джомова, зам.- председател на младежката организация на ДПС в областта. Пети е общинският лидер в Павликени и бивш служител на МВР- Ивелин Розинов. Шестата позиция е за общинския председател на ДПС в П. Тръмбеш Иван Янакиев.

Камен Костадинов ще води листата на движението и във Враца но в бъдещия парламент ще влезе от В. Търново, подчерта Гюнай Далоолу.Целта пред областната организация е две депутатски места.

Народният представител на ДПС от старата столица в последните два парламента Хасан Хаджихасан си е направил отвод, информира още Гюнай Далоолу.