Робин Уилямс не е общувал с никого преди смъртта си
Робин Уилямс не е общувал с никого преди смъртта си / снимки: Guliver/Getty Images

Актьорът Робин Уилямс не е общувал с никого през последните дни преди смъртта си и е страдал от депресия, съобщи в. „Сън”, като се позова на източник, близък до носителя на „Оскар”. Робин Уилямс почина на 11 август на 63-годишна възраст. Предполага се, че се е самоубил.

Той бе намерен мъртъв в дома си. Възможната причина за кончината му е асфиксия (удушаване). За последен път Робин Уилямс е бил видян в неделя, около 22.00 ч. Актьорът неотдавна излезе от рехабилитационен център, където за пореден път се лекуваше от депресия, следствие от злоупотребата с алкохол и наркотици през 80-те години на миналия век.

„Той стана много дистанциран и малцина можеха да стигнат близко до него… Той влезе в рехабилитационен център и след това се затвори в дома си”, е казал за в. „Сън” приятел на звездата.

Уилямс е имал и финансови проблеми след двата развода. Малко преди смъртта си се е опитал да продаде имението си в Калифорния на стойност 20 млн. долара, тъй като е било необходимо да плаща сметките си, отбелязва БТА. По тази причина се е съгласил да участва в ситкома „The Crazy Ones”, който се оказва пълен провал и е спрян след края на първия сезон.

Източници от снимачната площадка твърдят, че на Робин Уилямс му е било трудно да общува с колегите си.

Междувременно следователи разкриха, че актьорът Робин Уилямс се е обесил. Първоначално разпространената информация беше само, че смъртта е настъпила вследствие на задушаване. 63-годишната звезда беше намерен мъртъв в дома си в Калифорния.

Според шерифа Кейт Бойд, в понеделник личният асистент на Уилямс го е открил увиснал на въжето в спалнята. Шерифът каза, че разследването продължава, ще се направи токсилогично изследване на кръвта на актьора.

Запознати също така твърдят, че актьорът не е оставил предсмъртно писмо.