Млад мъж се бори за живота си, след като колата му се обърна в дере
Млад мъж се бори за живота си, след като колата му се обърна в дере / DarikNews.bg, архив

Млад мъж се бори за живота си в троянската болница, след катастрофа между севлиевските села Дебнево и Бериево. Шофираният от него автомобил се преобърнал по таван в дере край пътя. В колата са пътували още трима души.

Инцидентът станал вчера около 08:00 ч. По същото време в Районно управление на полицията в Севлиево е получен сигнал за ПТП.

Водачът на л.а. „БМВ” – 23-годишен мъж от село Ряховците, движейки се с несъобразена скорост, изгубил контрол над автомобила, и след ляв завой, превозното средство излязло вдясно от пътното платно, преминало през парапет на пост и паднало по таван в крайпътно дере.

Водачът на автомобила е с гръдна травма и перфорация на бял дроб. Младият мъж е настанен за лечение в МБАЛ-Троян, с опасност за живота.

Пътувалият на предната дясна седалка 22-годишен младеж от село Ряховците е настанен за лечение в болницата в Севлиево, без опасност за живота. На задната седалка на колата са пътували две жени, които са в същото лечебно заведение и живота им е вън от опасност.

Всички са ползвали обезопасителни колани. На водача е взета кръвна проба за химически анализ. Извършен е оглед на местопроизшествието. По случая е започнато досъдебно производство.