Странните въпроси и отговори от индийска секс рубрика
Странните въпроси и отговори от индийска секс рубрика / Thinkstock/Getty Images

В своята редовна секс рубрика индийски вестник публикува въпроси на свои читатели и отговорите на сексолог, които понякога са толкова забавни, че спокойно може да бъдат поместени и на страницата с вицове.

Ето и някои от по-интересните публикации на вестника, цитирани от БГНЕС:

Въпрос: "Преди два дни правехме секс с приятелката им. За да не забременее, купихме контрацептив. Но в разгара на страстта го глътнах аз вместо нея. Ще доведе ли това до някакви усложнения за мен?"

Отговор: "Следващият път ползвайте презерватив и се постарайте да не го глътнете".

Въпрос: "Аз съм 36-годишен самотник. Преди половин година правих секс с готвачката си. Тогава за 40 минути сношение направих 220 фрикции. Сега обаче за същото време мога да направя само 180 фрикции. Чакам отговора ви, тъй като това положение много ме безпокои".

Отговор: "Трябва да участвате в Игрите на добра воля, тъй като явно сте бояк атлет. Ако говорим сериозно, съветвам да спрете с броенето на фрикциите и се наслаждавайте на половия акт".

Въпрос: "Чувал съм, че киселите вещества могат да предотвратят бременността. Мога ли да капна няколко капки лимонов сок във вагината на моята приятелка след полов акт?"

Отговор: „Откъде ви хрумна такава дивашка идея? Да не се продавач на бхелпури (индийско блюдо с лимонов сок)? Вместо такова варварство защо не пробвате с такъв прост и сигурен метод като кондом например?"

Въпрос: „Безопасно ли е пенисът да остане във вагина по време на сън?"

Отговор: „Обикновено в състояние на покой пенисът излиза от вагината. Ако не, бъдете сигурен, че вагината няма да го изяде на закуска".