Две деца и трима възрастни ранени при катастрофи за ден
Две деца и трима възрастни ранени при катастрофи за ден / dariknews.bg

Две деца пострадаха при катастрофа на пътя Карлово-Сопот, съобщават от полицията. Към 13 часа вчера, „Фолксваген“, управляван от 70-годишен жител на Сопот не спазва дистанция и блъска отзад друг автомобил. При инцидента са ранени леко 4-годишно момиченце и 10-годишно момченце, пътуващи в ударения автомобил. Децата се прегледани на място от екип на спешна помощ и освободени за домашно лечение. Алкохолните проби на двамата водачи са отрицателни.

69-годишен велосипедист пострада при катастрофа, която предизвика в жк „Тракия“ в Пловдив. Малко след 10 часа вчера на пешеходна пътека колоездачът преминава на червен светофар и отнема предимството на праводвижещия се автомобил „Фиат“.

Пострадалият е настанен в болница за наблюдение без опасност за живота.

Друг пловдивчанин е в болница след като се блъсна с мотора си в електрически стълб. 58-годишният мъж е настанен за лечение със счупена ръка. Той е изпробван за алкохол, резултатът е отрицателен.

 

79-годишен асеновградчанин е в болница със счупен крак, след като бе блъснат на пешеходна пътека. 52-годишният шофьор, направил нарушението е тестван за алкохол, резултатът е отрицателен.