Орландо Блум и Джъстин Бийбър се сбиха на Ибиса (ВИДЕО)
Орландо Блум и Джъстин Бийбър се сбиха на Ибиса (ВИДЕО) / Guliver/Getty Images

В ресторанта "Киприани" на испанския остров Ибиса се разразил бой между актьора Орландо Блум и канадския певец Джъстин Бийбър, съобщиха Page Six и сайта TMZ.

Компаниите на Бийбър и Блум, които много-много не се разбират помежду си, са вечеряли на различни маси. Сред другите звезди в заведението са били Пъф Деди и Парис Хилтън. Според очевидци, певецът се е изказал грубо по адрес на бившата съпруга на актьора, топ модела Миранда Кър. Бийбър тихо казал на Блум: "Беше добра" - намеквайки за интимната връзка, която е имал с Кър. След тези думи актьорът се нахвърлил на поп певеца.

Скандалът е заснет на видео и е качен във Facebook от един от присъствалите в заведението. Изданието Page Six твърди, че хората в ресторанта се зарадвали, когато Блум ударил Бийбър.

Отношенията между двете звезди се влошиха през 2012 година, когато Бийбър беше забелязан на модно дефиле на Victoria's Secret да ухажва Миранда Кър. Твърди се, че музикантът е бил една от причините за разтрогването на брака на Блум и Кър през 2013 година. След развода Блум бе забелязан да прекарва времето си със Селена Гомес, бившата приятелка на Бийбър.

Джъстин Бийбър на орещото дефиле с Ангелите на Victoria's Secret

През май 2014 година двама други мъже, австралийски милиардери, също се сбиха заради Миранда Кър.

Източник: БТА