Четин Казак очаква отново подкрепа в региона, надява се БСП да излезе от кризата
Четин Казак очаква отново подкрепа в региона, надява се БСП да излезе от кризата / DarikNews.bg, архив

Четин Казак отново се надява да бъде подкрепен от членовете и симпатизантите в региона. Той споделя това пред вестник "100 вести". Казак коментира и избора на нов председател на БСП:

"Лично аз се надявам, че този нов избор ще даде нов тласък на развитието на БСП, ще й помогне да излезе от кризата, в която изпадна - вътрешнопартийна, организационна, и ще открие нови хоризонти пред левицата, от която във всяка нормална eвропейска държава има нужда - от една силна и с ясен политически профил левица.

"Държавният план-прием в гимназиите е реализиран, въпреки малкото деца", отчита Георги Маринов, началник на Регионалния инспекторат по образованието.

На прага на сезона дирекцията по горите плаши със забрана на лова, е оптимистичното за защитниците на животните заглавие във вестник "100 вести".

Потопът, който заля няколко габровски села, разбира се е водеща статия за вестник "100 вести" днес. Изданието цитира думи на кмета на най-пострадалото населено място - Враниловци. "Страшно е. Не знам как ще се оправим", казва Теодора Томова.

Време е да оставим компютрите и да грабнем лопатите, е озаглавен коментарът в изданието, където се разсъждава, че не е достатъчно да "висиш" пред компютъра и да коментираш във форумите кой как се справя със ситуацията във Враниловци.