Огнена самба с Калин Вельов, Julia Martins и Amazonia Dance Project
Огнена самба с Калин Вельов, Julia Martins и Amazonia Dance Project / Община Габрово

Калин Вельов и бразилската певица Julia Martins ще изпълнят световни хитове от DJ компилации и бразилски стандарти, а десетте екзотични танцьори от Amazonia Dance Project ще заразят с енергията си и най-пасивните зрители.

Мястото на срещата е пл. „Възраждане” в Габрово, а датата - 1 август. Началото на огненото самба парти е от  20:30 часа. Пред габровска публика артистите ще представят пилотния си сингъл „Samba AMAZONIA”, по музика и аранжимент на Калин Вельов, вокалите са на бразилките Жулия Мартинс и Лариса Франклим. Основата на тази завладяваща компилация от музика и танци е в духа на DJ културата, в съчетание от афро-латино перкусии. Автор на българския и португалски текст на песента е Елена Бали, а режисьор на видеоклипа Дилян Павлов.

Участници: Калин Вельов (България) в ролята на водещ, вокал и перкусии; Julia Martins (Бразилия) – вокали; Аmazonia Dance Project – танцова формация за бразилски и карибски танци с хореографи Елена Бали и Жуниор де Оливейра (Бразилия) и танцьори от Бразилия, Танзания и България.

Огнена самба с Калин Вельов, Julia Martins и Amazonia Dance Project
netinfo