Борисов и Цветанов с дарове от Белица
Борисов и Цветанов с дарове от Белица / Пресцентър

Бойко Борисов и Цветан Цветанов се срещнаха активисти в структурите на ГЕРБ от Белица и Якоруда, информираха от пресцентъра на ГЕРБ.

Поканата за гостуване в Народното събрание отправила депутатът и областен лидер на партията в Благоевградско Даниела Савеклиева.

По време на разговора с Цветанов, както и с народните представители от ГЕРБ Даниела Савеклиева, Георги Андонов, Любен Татарски и Цвета Караянчева, хората от двете общини със смесено население споделили най-тежките си проблеми.

Коментирали и политическите уволнения от ДПС в тези райони и грубият натиск, на който са подлагани членовете и симпатизантите на ГЕРБ по време на това управление.

Местните кметове от ДПС използват социалните програми и средствата по еврофондовете, подосигурени по време на кабинета „Борисов” за облагодетелстване и за уреждане с работа на свои близки хора, подчертали участниците в срещата,

Цветанов заявил пред хората от Благоевградско, че целта на партията е на предстоящите парламентарни избори да бъде постигната убедителна победа, за да се стабилизира страната, да се върне доверието на европейските партньори, а хората да живеят без страх.

Активистите от Белица и Якоруда подарили на Борисов футболна топка и домашно приготвена баница, с пожелание за разгромна победа.

Зам.-председателят Цветан Цветанов също получил дарове - детска тъкана люлка със здрави връзки, която се носи на гърба, наричана още цадилка. Връчили му бял тъкан месал и диск с филм за Белица.