Защо детската порнография е най-често срещаното киберпрестъпление в Плевенско
Защо детската порнография е най-често срещаното киберпрестъпление в Плевенско / dariknews

Защо детската порнография е найчесто срещаното киберпрестъпление в Плевенско
netinfo

3000 във велопоход срещу смога в Краков и става ли по-чист въздухът
в съседния му в антикласацията за Европа град - Плевен

На какво стъпва вярата и надеждата на родителите на загинали и
пострадали в катастрофи младежи

Приключва ли прокуратурата със събирането на доказателства за
грозното убийство в края на март

Защо детската порнография се оказа най-често срещаното
киберпрестъпление в региона

Как се озоваха в Плевен части на американската морска пехота и
къде бяха разквартировани

Къде вече можем да се разхладим в започналите горещини и защо има
дефицит от спасители на плажа

Защо детската порнография е найчесто срещаното киберпрестъпление в Плевенско
netinfo

През миналата година: 70 пъти е превишавана нормата на запрашеност в Плевен

70 пъти измервателните станции в Плевен са отчели запрашеност на въздуха над допустимите норми през миналата година, каза на пресконференция в РЗИ д-р Ирина Джикова. Според нормата е допустимо до 35 пъти през годината да има превишаване на допустимите граници за запрашеност, а през 2013 г. това се е случило два пъти по-често.

Надзирател жали дисциплинарно наказание, след като със заповед на началника на плевенския затвор, служителят е наказан с „Порицание" заради уронване престижа на службата

Надзирател от Затвора в Плевен е внесъл жалба в Административния съд срещу заповед на началника на затвора, с която на служителя е наложено дисциплинарно наказание „Порицание" за срок от една година, и лишаване от допълнително месечно трудово възнаграждение за месеците януари, февруари и март общо в размер 85,50лв. Причината - пътен инцидент с участието на служителя след употреба на алкохол.

В събота организират кампания за безвъзмездно кръводаряване

Кампания за безвъзмездно кръводаряване организира Районният център по трансфузионна хематология в Плевен съвместно с БЧК в събота. Поводът е Световният ден на доброволния безвъзмезден кръводарител, който се отбелязва на 14 юни.

В областта - Едва 63,5 на сто от децата са преминали профилактични прегледи

Най-голям проблем при подрастващите си остава затлъстяването

Защо детската порнография е найчесто срещаното киберпрестъпление в Плевенско
netinfo

Плевенско семейство, дългогодишен наемател на общинско жилище, отказва да се премести в предложения им по-голям апартамент и дори води дело срещу „Жилфонд" заради това. Почти парадоксалната им история и становището на общинските служители ще намерите в новия брой на регионалния вестник „Зетра".

В Ловеч се създава план за управление на Деветашката пещера, той ще има обществено обсъждане на 8 юли. Това е първият план за управление на пещера в България и един от малкото планове за управление на природна забележителност.

Инвестиции за над 44 милиона лева се планират след предоставена 35-годишна концесия на „Проучване и добив на нефт и газ" за находище в общините Кнежа и Искър.

В Ловешка област се е повишил интересът към отглеждане на овощни насаждения.
Сметната палата публикува в интернет данъчните декларации на лицата, заемащи висши държавни длъжности. Какво са посочили съдии и прокурори от Ловешко и Плевенско, можете да прочетете на страниците на „Зетра".

Кметът на община Ловеч Минчо Казанджиев е забранил със заповед движението на пътни превозни средства в пешеходната зона на града.

Бронзов медал и престижното трето място завоюва учебната компания на плевенското СОУ „Пейо Яворов" на национален младежки бизнес-форум.

Защо детската порнография е найчесто срещаното киберпрестъпление в Плевенско
netinfo

„Семейство иска да осинови дете, дават го на италианци", е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север".

За продължаващата сага с павилионите пред „Спиди" можете да прочетете на страницата за конфликти.

Нови попълнения се вливат в АБВ, общински съветник напусна БСП, съобщава изданието на стр. 4.

За наличието на съмнения за туберкулоза при животни в Тръстеник, можете да прочетете на страницата за бизнес.

„Публикация на „BG Север" и анонимен сигнал докараха шефа на зъболекарите в Плевен", е материал от стр. 6.

„Плевечани - отличници на Северозапада по четене" и интервю с Димитър Селенски, озаглавено „Творците не са безучастни към процесите, протичащи около тях", можете да прочетете на страницата Артседмица.

„Ансамбъл „Българе" в много отошения е повлиял на случващото се у нас", заявява в специално интервю пред седмичника Христо Димитров, продуцент на формацията, която гостува в Плевен.

Да не дава господ да умреш, и то в чужбина - на ужасните проблеми, с които се сблъскват близките при тази ситуация, е посветена стр. 9.

Водещият материал на страницата за спорт е за децата на Плевен, които разбиха на футбол врачанския Ботев, а жребият ги среща с пловдивския.

„Цоло Божиловски нахрани с шкембе генерал, полковници и професори", е интригуващото заглавие на стр. 16.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много интересни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.