Къща под звездите
Къща под звездите / DarikNews.bg

Консултантска къща за подкрепа на семейството и детето отвори врати в Стара Загора. Психологът Яна Христова, фамилният консултант Люба Вълканова и консултантът по социални дейности Ваня Трайкова са се заели с амбициозната задача в неформална обстановка да окажат подкрепа на своите клиенти, да им помогнат да преодолеят стреса и страха, несигурността и болката.

Къщата предлага тренинги, семинари, уъркшопи, лекции, индивидуални и групови консултации. В създадените студия „Личност", „Мъжът и жената интимно", „Родители" хората ще споделят и търсят отговори на проблеми, за да може чрез професионална помощ да възвърнат щастието, успеха и увереността в себе си.

Няколко са и предвидените програми, насочени към жените в съвременния свят-за личностно и духовно израстване, за повишаване на женското самочувствие, тренинг на стреса, създаване на пространство за мода, стил и всички тайни женски оръжия.

В Къщата е предвидена и антистрес програма, която е наречена „СПА процедури за душата". Релакс, отмора, забавление, йога са част от предвидените начини за справяне с най-големия бич на съвременното ни общество.

Консултантската къща се намира на бул. „Цар Симеон Велики" 115 над кафе „Дръмс" или както казват трите дами Яна, Люба и Ваня-„точно под звездите".