Предизборен концерт на ГЕРБ в събота на площада в Габрово, награди, игри и среща с кандидати за евродепутати
Предизборен концерт на ГЕРБ в събота на площада в Габрово, награди, игри и среща с кандидати за евродепутати / ГЕРБ - Габрово

Водачът на евролистата на ГЕРБ Томислав Дончев, заедно с кандидата за евродепутат Ева Паунова ще посетят габровска област в събота, 10 май. В 12.30 ч. ще се срещнат с дряновци, а в 14.00 ч. с тревненци в специално изградени предизборни шатри в центъра на Дряново и Трявна.

В 17.00 ч. Томислав Дончев и Ева Паунова ще пристигнат на пл. „Възраждане“ в Габрово, където ще се срещнат и разговарят с хората от областта. На мястото ще бъде изграден предизборен щаб, в който през деня от 12.00 до 17.00 ч. ще се провеждат интерактивни игри. Предвидени са награди, сред които ръчни и стенни часовници, часовници за бюро, чаши, калъфи за GSM апарати, карти за игра и други.

В 18.00 ч. на площада в Габрово ще започне концерт на Трио Сопрано.

В 19.00 ч. ще пристигне и зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов. Заедно с Томислав Дончев и Ева Паунова ще представят основните приоритети на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.

Днес на пл. „Възраждане“ в Габрово ще пристигне изложба, която представя визията на ГЕРБ за Европа и България. Жителите на областта ще могат да я разгледат от 10.00 до 20.00 ч. на 9 май.